Business Developer

Göteborg


Qlosr är en helhetsleverantör av IT-lösningar vilket omfattar försäljning och leverans av paketerade prenumerationstjänster. Största delen av verksamheten bedrivs på den nordiska marknaden och består av paketerade IT-tjänster inom arbetsplats, nätverk och serverdrift. Bolagets tre primära målgrupper utgörs av små- och medelstora företag, offentlig sektor samt den privata skolsektorn med fokus på större nationella skolkoncerner.

Arbetsuppgifter

Som säljare hos Qlosr blir din främsta uppgift att på ett kreativt och framgångsrikt sätt bearbeta och utveckla långsiktiga affärsrelationer med såväl nya som befintliga kunder främst i Västra Sverige. Du ansvarar för att självständigt planera och genomföra säljaktiviteter mot kund och sälja in våra smarta och effektiva IT-lösningar till företag och skolor. Där är det behovsanalyser och professionell införsäljning som leder till framgång. Du ingår i vårt säljteam och har en betydande roll i vår fortsatta utveckling och vision om att Qlosr ska vara det självklara valet i branschen. Du kommer att utgå ifrån vårt Göteborgskontor bestående av bl.a. säljare, konsulter, och projektledare.

Din profil

Vi söker dig som med målinriktat och stort driv och engagemang tar dig an uppgiften att utveckla din befintliga och nytillkommande kundsportfölj. Vi tror att du är tävlingsinriktad och motiveras av att jobba mot uppsatta mål. Vidare ser vi att du är öppen, social och ödmjuk samt är självgående i din roll. Du brinner för försäljning, serviceinriktade kundrelationer och uppskattar ett högt tempo. Vidare ser vi att du är organiserad och strukturerad i ditt arbetssätt, har god datorvana och sinne för att skapa affärer.

Det är viktigt att du har både intresse och kunskap för IT eftersom du förväntas ge rådgivning åt kunderna. Det är viktigt att du är en teamspelare, har rätt inställning och personlighet samt ser fram emot att vara med på tillväxtresan som Qlosr har framför sig.

Du kommer jobba med:
- Uppsökande försäljning där du använder din kreativitet för att hitta nya affärer
- Att vårda och utveckla den befintliga kundstocken
- Offertarbete och förhandling med kunder och leverantörer


Vi erbjuder

Qlosr har en väl förankrad, realistisk värdegrund och företagskultur. Vår ambition är att våra medarbetare ska må bra och utvecklas. Därför erbjuder vi en stimulerande arbetsplats där vi skrattar och har roligt tillsammans. Mår vi själva bra, presterar vi bra. Presterar vi bra blir våra kunder nöjda. Nöjda kunder leder till fler nöjda kunder. Det är så vi vill ha det.  


Om oss

Qlosr är ett snabbväxande företag med lösningar som ligger långt fram i tiden. Vi är ett svenskt företag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mälardalen, som erbjuder smarta och effektiva IT-lösningar till företag och skolor. Vår filosofi är att identifiera och förstå våra kunders verksamhet, behov, situation samt målbild, för att sedan hitta de bästa lösningarna. Vi har cirka 10 000 slutanvändare och mer än 50 000 elever som dagligen använder våra tjänster och plattformar. Vi har en väl viktig värdegrund och företagskultur, vår ambition är att våra medarbetare ska må bra och utvecklas. Därför erbjuder vi en stimulerande arbetsplats där vi skrattar och har roligt tillsammans. Mår vi själva bra, presterar vi bra. Presterar vi bra blir våra kunder nöjda. Nöjda kunder leder till fler nöjda kunder. Det är så vi vill ha det. Välkommen till oss!  


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson. Du når Nicklas på 031-70 45 190. 

Ansök via den här länken: Klicka här 

Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt

Kontakta oss