Business Developer 

Stockholm 


Är du en driven säljare med ett par års erfarenhet inom IT-branschen? Då kan rollen som Business Developer på Qlosr vara något för dig! Vi vill nu stärka upp verksamheten med en Business Developer som tillsammans med dina kundteam kan fånga upp nya kunder och affärsmöjligheter, samtidigt som du utvecklar befintliga kundkonton.

Om rollen

Som Business Developer kommer du tillsammans med ditt kundteam arbeta för att skapa de bästa affärerna och de nöjdaste kunderna! Rollen kräver att duär snabblärd, en teamspelare och uppskattar ett högt tempo. Det är en utmanande roll och du får chansen att utvecklas i din roll som säljare. Som Business Developer kommer du att ansvara för ett antal befintliga kunder samt bygga upp en pipeline med nya kunder.

Vi söker dig som:
 

· Är en teamspelare med mycket god samarbetsförmåga.

· Kommer från IT-branschen där du under några år varit med och drivit försäljningen av olika IT-lösningar för företag.

· Brinner för sälj och drivs av att skapa affärer tillsammans med dina kollegor.

· Har en förmåga att lära dig snabbt och sätta dig in i processer på ett effektivt sätt.

 

Om Qlosr

Qlosr är ett svenskt företag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mälardalen, som erbjuder smarta och effektiva IT-lösningar till företag och skolor. Vår filosofi är att identifiera och förstå kundernas verksamhet, behov, situation samt målbild för att hitta den bästa anpassade lösningen. Oavsett om det handlar om digitala klassrum, IT-arbetsplatser, nätverk eller serverdrift. Den framgångsrika idén om att arbeta kundanpassat har resulterat i en fantastisk framgång och vi befinner sig i en spännande fas. Qlosr har cirka 10 000 slutanvändare inom SMB-segmentet och mer än 50 000 användare inom Education-segmentet som dagligen använder de erbjudna tjänsterna och plattformarna. Qlosr bygger sin verksamhet på en tydlig värdegrund och företagskultur, ambitionen är att medarbetarna ska må bra och utvecklas. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats där det är viktigt att vi skrattar och har roligt tillsammans. Nu söker vi en Business Developer som dels ansvarar för bolagets befintliga kunder men som även kan driva nya processer och affärer. Här får du chansen att utvecklas i din roll som säljare samtidigt som du får vara en del av ett fantastiskt team!


Därför vill du jobba hos Qlosr

Vill du vara med på en tillväxtresa där du kan påverka din karriär och utveckling? I och med Qlosrs tillväxtresa har du alla möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med bolaget. Qlosr är det “personliga och nära bolaget”. Vi värderar vår fina kultur där teamkänsla och flexibilitet är grunden till  framgång och tillväxt. Du kommer till ett snabbrörligt och kundfokuserat bolag med människor som trivs tillsammans och har kul på jobbet, vi har en hög medarbetar- och kundnöjdhet, som det är vi såklart väldigt stolta över. På bolaget är det ont om mellanchefer men nära till kollegor, vi värnar om personlig utveckling och möjligheten att påverka sin egen vardag och framtid. Mår vi själva bra, presterar vi bra, presterar vi bra blir våra kunder nöjda, nöjda kunder leder till fler nöjda kunder, det är så vi vill ha det. Qlosr har idag runt 60 medarbetare och har sitt huvudkontor söder om Stockholm city, vid Telefonplan, med närhet till tunnelbana, pendeltåg och bussar. För rätt person erbjuds mycket goda anställningsvillkor.


Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Qlosr med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.


Ansök via den här länken: Klicka här 

Kontakta oss