Business Developer

Stockholm


Qlosr är i en spännande tillväxtperiod och behöver förstärka säljavdelningen med fler resurser. Vi söker dig som brinner för att göra affärer, skapa långsiktiga relationer samt älskar högt tempo. Har du tidigare erfarenhet av att utveckla kunder inom området IT infrastrukturtjänster? Då kommer du att passa helt perfekt i vårt team! Inom snabbväxande och personliga Qlosr kommer du att utmanas och utvecklas varje dag med stora möjligheter att påverka både din vardag och framtid. 

Om rollen

I rollen som Business Developer hos oss kommer du att få möjligheten att kombinera det bästa av två världar genom att arbeta både med befintliga och nya kunder. Du kommer ansvara för några av våra nyckelkunder med fokus på att öka försäljningen, lönsamheten och kundnöjdheten. Du kommer samtidigt få möjligheten att arbeta aktivt för att signera nya kundavtal som du sedan ansvarar för och utvecklas tillsammans med.

Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:
• Ansvar för nyckelkunder, ekonomi, försäljning och strategi
• Äga, driva och säkerställa att budget nås
• Ansvar för dedikerade kundteam som består av andra resurser från bolaget som teknisk arkitekt, tekniker och projektledare
• Ansvar för bearbetning av nya kunder 

Vem är du?

Du har god kunskap inom IT och försäljning av IT-tjänster och gärna ett par års erfarenhet i liknande roll. Troligtvis har du erfarenhet av att jobba hos någon av våra kollegor i branschen eller inom Telekom eller IT Distributör.

Du har jobbat i en säljorganisation tidigare där du haft mål och budget att prestera mot. Du har ett strukturerat arbetssätt och värnar om tydlig kommunikation. Du är en pragmatisk doer som gillar när det händer mycket.

Som person är du kommunikativ och har en fallenhet för att bygga goda och långsiktiga relationer. Du har ett stort engagemang och ett inre driv att utvecklas både i din yrkesroll och som person. Vidare kan du tydligt identifiera dig med våra värderingar – Vi är ett LAG – Vi vill utvecklas – Vi gör skillnad.

För denna roll behöver du ha goda språkkunskaper i svenska och engelska (i tal och skrift). B-körkort är meriterande.  


Vi erbjuder dig

Qlosr är det “personliga och nära bolaget”. Vi är idag runt 160 medarbetare och har kontor i Stockholm (HK), Göteborg, Malmö och Skara. Vi har en stark värdegrund där teamkänsla och viljan att hela tiden utvecklas och göra skillnad är grunderna till vår framgång och tillväxt. Vi är ett snabbrörligt och kundfokuserat bolag där det är det ont om mellanchefer men nära till kollegor. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats där vi skrattar och har roligt tillsammans. Mår vi själva bra, presterar vi bra. Presterar vi bra blir våra kunder nöjda. Nöjda kunder leder till fler nöjda kunder som leder till en lönsam utveckling. Det är så vi vill ha det! Välkommen till vårt LAG!Ansökan

Vill du ta nästa steg i din karriär? Välkommen att maila din ansökan till . Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

Välkommen med din ansökan!

Kontakta oss