Qlosr to Business

För att uppnå effektivitet och möjliggöra utvecklingen av ditt företag behövs driftsäkra, skalbara och flexibla IT-lösningar som är anpassade efter just din verksamhet och de behov som den har. Vi tror på ett nära partnerskap där verksamhetsmålen sätter riktningen för vårt samarbete, oavsett om ni är ett litet eller medelstort bolag. Vi vill utvecklas tillsammans med er över tid och genom att tillsammans fokusera på att göra er verksamhet mer konkurrenskraftig har vi optimala förutsättningar för att leverera tjänster och lösningar som bidrar till måluppfyllnad! 

"Vi förstår, utvecklar och skapar positiv skillnad för våra kunder".

IT-tjänster

Våra tjänster kan med fördel kombineras till skräddarsydda koncept som effektivt förenklar din arbetsdag. Oavsett om du använder Mac, PC, Chromebooks eller iPads.

Vi har det som krävs för att göra din arbetsdag lättare. Arbetsplatsen består inte bara av en dator numer, utan även en telefon och i vissa fall en padda. Självklart ingår dessa. 

Förvaltning  

När det gäller förvaltning arbetar vi proaktivt och strategiskt. Vi vill med andra ord inte att vår förvaltning ska vara statisk, utan levande och aktiv. Precis som vi själva vill ha den. Våra tjänster inom detta kallar vi strategiskt partnerskap. Detta visar att vi tar våra kunder på allvar och erbjuder kundnära tjänster som skapar trygghet och förtroende. Kommunikation, strategi och förvaltning för bästa möjliga kundupplevelse.  

Tät dialog

Vi erbjuder tjänster där leverantören ansvarar för att hålla regelbundna samverkansmöten tillsammans med kunden. Möten där vi följer upp den dagliga driften, men också planerar inför framtiden och eventuella kommande förändringar. Dessa möten hålls på nivåerna strategisk dialog samt förvaltning och planeras så att förvaltningsmötet är genomfört innan vi inleder det strategiska mötet. På så sätt är vi uppdaterade med färsk information som vi sedan diskuterar i den strategiska dialogen. 

Tighta relationer 

Detta arbetssätt skapar en tight relation och en kontinuerlig dialog med våra kunder.

En process som verkligen uppskattas och som leder till att kunden hela tiden får rätt förutsättningar för sin verksamhet. 

Snabb support

Vi vet av erfarenhet vikten av en bra support med snabba responstider som skapar en trygghet hos kunden. Därför har vi högt ställda krav på tydlig återkoppling.

Detta visar att vi tar supporten på yttersta allvar. Faktum är att vi löser 80% av våra supportärenden vid den första kontakten med oss. 

Bland våra företagstjänster finns bland annat

Kundreferens

Här kan du läsa mer om våra övriga tjänster till skolor och företag.

Missa heller inte att läsa våra nyheter samt att följa oss i sociala medier!