Broadcast Room till företag  

Med våra lösningar inom det vi kallar Broadcast Room har vi tagit videoproduktion till en ny nivå. Med hjälp av AI kan vi nu erbjuda en tjänst som skapar helt automatiserade sändningar, anpassade till olika typer av program som till exempel nyheter, presentationer och talkshows. Sändningar som sticker ut, gör intryck och som verkligen kan få dig och dina medarbetare att skapa proffsiga program för ert företag. Utan att behöva vara experter på videoproduktion. Materialet kan sedan enkelt delas med andra eller sändas live. 

“Vi förstår, utvecklar och skapar positiv skillnad för våra kunder”

Sändningar där tekniken gör jobbet 

Du väljer vilken typ av material du vill skapa, startar kameran och ser sedan hur tekniken anpassar sig efter det program du valt. Tekniken följer sedan din liveström pixel för pixel, analyserar dataströmmen, följer personen som pratar och även hur personen rör sig. På så sätt kan våra Broadcast Room automatisera produktionen av dina livesändningar utan att du behöver personal som tar hand om produktionskedjan.


Lätt att dela dina program med andra

Med hjälp av den här typen av AI-tjänster kan du och dina medarbetare själva skapa helt automatiserade sändningar.

Dessa kan sedan användas i Microsoft Teams, Microsoft Stream, Microsoft Office 365 samt flera andra strömningstjänster som är baserade på RTMP(S).

Förvaltning som tar kundens önskemål på allvar  

När det gäller förvaltning arbetar vi proaktivt och strategiskt. Vi vill med andra ord inte att vår förvaltning ska vara statisk, utan levande och aktiv. Precis som vi själva vill ha den. Våra tjänster inom detta kallar vi strategiskt partnerskap.

Detta visar att vi tar våra kunder på allvar och erbjuder kundnära tjänster som skapar trygghet och förtroende. Kommunikation, strategi och förvaltning för bästa möjliga kundupplevelse.

Tät dialog och uppföljningar för kundens bästa

Vi erbjuder tjänster där leverantören ansvarar för att hålla regelbundna samverkansmöten tillsammans med kunden. Möten där vi följer upp den dagliga driften, men också planerar inför framtiden och eventuella kommande förändringar. Dessa möten hålls på nivåerna strategisk dialog samt förvaltning och planeras så att förvaltningsmötet är genomfört innan vi inleder det strategiska mötet. På så sätt är vi uppdaterade med färsk information som vi sedan diskuterar i den strategiska dialogen.

Tighta relationer som leder till goda förutsättningar  

Vårt arbetssätt skapar en tight relation och en kontinuerlig dialog med våra kunder.

En process som verkligen uppskattas och som leder till att kunden hela tiden får rätt förutsättningar för sin verksamhet.

Snabb support ger trygga och nöjda kunder

Vi vet av erfarenhet vikten av en bra support med snabba responstider som skapar en trygghet hos kunden. Därför har vi högt ställda krav på tydlig återkoppling. Detta visar att vi tar supporten på yttersta allvar. Faktum är att vi löser 80% av våra supportärenden vid den första kontakten med oss.

Här kan du läsa mer om våra övriga tjänster till skolor och företag.

Missa heller inte att läsa våra nyheter samt att följa oss i sociala medier!

Mer information

Vill du veta mer om våra tjänster till företag? Då ska du maila till så berättar vi mer.