Digitala mötesrum till företag

För att dina medarbetare ska få ut det mesta av sina möten är det viktigt att de är utrustade med rätt teknik. Teknik som skapar rätt digitala förutsättningar för dina medarbetare är vi på Qlosr proffs på. Med vår hjälp slipper du pinsamma möten, där tekniken strular och stjäl tid.
  
“Vi förstår, utvecklar och skapar positiv skillnad för våra kunder”

Vi identifierar dina behov och hittar rätt lösning

Varje kund har olika behov och vi identifierar därför just dina behov. Sedan presenterar vi en lösning som ger dig och dina medarbetare de digitala förutsättningar som krävs för att arbetsdagen ska bli både effektivare och trevligare.

Digitalisering med många fördelar

Med väl utvalda digitaliseringslösningar skapar vi synergier som kommer dig och dina medarbetare till nytta.

Även om ni jobbar hemifrån eller på plats.

Pålitlig teknik som samarbetar

När det gäller just digitala mötesrum, konferensrum, Broadcast Room och IT-arbetsplatser bygger vi upp en pålitlig och väl uttänkt infrastruktur. Vi knyter ihop tekniken så att den fungerar perfekt tillsammans. Det börjar med att få en fungerande rumsbokning, där mötesrummet visar vem som har bokat, och fortsätter sedan med en sömlös upplevelse där du bara trycker på anslut i mötesrummet. 

Detta bygger på färdiga standardlösningar som vi har tagit fram tillsammans med våra kunder, efter noggranna behovsanalyser. Oavsett om ni är i behov av att jobba med stora interaktiva touchskärmar eller mindre mötesrum med möjlighet för distansmöte så har vi rätt lösning för er.

Vi hjälper dig igång med ditt mötesrum

Vi visar dessutom hur era rum kan användas för att maximera dess nytta.

Till exempel hur du kan bygga kostnadseffektiva och välfungerande lösningar och möten med Microsoft Teams.

Möten som dessutom övervakas centralt så att du vet att enheterna alltid är rätt uppdaterade och fungerar som de ska.

Produktivitet

Givetvis är digitala och fysiska möten en naturlig del av allas vardag nummer.

Låt därför inte produktiviteten ta stopp där, utan låt oss löpande hjälpa er att göra era möten mer effektiva och produktiva.

Förvaltning som tar kundens önskemål på allvar

När det gäller förvaltning arbetar vi proaktivt och strategiskt. Vi vill med andra ord inte att vår förvaltning ska vara statisk, utan levande och aktiv. Precis som vi själva vill ha den. Våra tjänster inom detta kallar vi strategiskt partnerskap. Detta visar att vi tar våra kunder på allvar och erbjuder kundnära tjänster som skapar trygghet och förtroende. Kommunikation, strategi och förvaltning för bästa möjliga kundupplevelse.

Tät dialog och uppföljningar för kundens bästa

Vi erbjuder tjänster där leverantören ansvarar för att hålla regelbundna samverkansmöten tillsammans med kunden. Möten där vi följer upp den dagliga driften, men också planerar inför framtiden och eventuella kommande förändringar. Dessa möten hålls på nivåerna strategisk dialog samt förvaltning och planeras så att förvaltningsmötet är genomfört innan vi inleder det strategiska mötet. På så sätt är vi uppdaterade med färsk information som vi sedan diskuterar i den strategiska dialogen.

Tighta relationer som leder till goda förutsättningar

Vårt arbetssätt skapar en tight relation och en kontinuerlig dialog med våra kunder.

En process som verkligen uppskattas och som leder till att kunden hela tiden får rätt förutsättningar för sin verksamhet.

Snabb support ger trygga och nöjda kunder

Vi vet av erfarenhet vikten av en bra support med snabba responstider som skapar en trygghet hos kunden. Därför har vi högt ställda krav på tydlig återkoppling. Detta visar att vi tar supporten på yttersta allvar. Faktum är att vi löser 80% av våra supportärenden vid den första kontakten med oss.  

Kundreferens

Här kan du läsa mer om våra övriga tjänster till skolor och företag.

Missa heller inte att läsa våra nyheter samt att följa oss i sociala medier!

Mer information

Vill du veta mer om våra tjänster till företag? Då ska du maila till så berättar vi mer.