Säkra utskrifter till företag 

Säkra utskrifter är en populär tjänst med många fördelar. Den gör det möjligt för dig och dina medarbetare att via en personligt vald kod eller annan autentiseringsmetod även kallad follow me print skriva ut dokument i färg och svartvitt, skanna dokument till mail eller filserver samt skapa dubbelsidiga utskrifter.  

 “Vi förstår, utvecklar och skapar positiv skillnad för våra kunder” 

Säkra utskrifter ger sänkta kostnader 

Tjänsten leder också till minskade kostnader för papper och toner, samt reducerar antal onödiga utskrifter.

Dessutom säkerställer den att den enskilde medarbetarens utskrifter inte är tillgängliga för andra.

Sedan är det såklart trevligt att tjänsten är bra för vår miljö. Hur många träd kan du spara per år?

Slipp oroa dig med våra säkra utskrifter

Säkra utskrifter ser som sagt till att ingen annan än du själv kommer åt din utskrift i skrivaren. När du skrivit ut ditt verk och den hamnat i utskriftskön måste du själv “låsa upp” den. Antingen med en kod, tagg eller ett passerkort. På så sätt slipper du oroa dig över att din lista på potentiella leads hamnar i fel händer.

Säkra utskrifter har mer eller mindre blivit en standard hos våra kunder och den för med sig ett flertal fördelar som är svåra att motstå och som uppskattas av användarna. 

Förvaltning som tar kundens önskemål på allvar 
När det gäller förvaltning arbetar vi proaktivt och strategiskt. Vi vill med andra ord inte att vår förvaltning ska vara statisk, utan levande och aktiv. Precis som vi själva vill ha den.

Våra tjänster inom detta kallar vi strategiskt partnerskap. Detta visar att vi tar våra kunder på allvar och erbjuder kundnära tjänster som skapar trygghet och förtroende. Kommunikation, strategi och förvaltning för bästa möjliga kundupplevelse.  
Tät dialog och uppföljningar för kundens bästa 
Vi erbjuder tjänster där leverantören ansvarar för att hålla regelbundna samverkansmöten tillsammans med kunden. Möten där vi följer upp den dagliga driften, men också planerar inför framtiden och eventuella kommande förändringar. Dessa möten hålls på nivåerna strategisk dialog samt förvaltning och planeras så att förvaltningsmötet är genomfört innan vi inleder det strategiska mötet. På så sätt är vi uppdaterade med färsk information som vi sedan diskuterar i den strategiska dialogen. 
Tighta relationer som leder till goda förutsättningar 
Vårt arbetssätt skapar en tight relation och en kontinuerlig dialog med våra kunder. En process som verkligen uppskattas och som leder till att kunden hela tiden får rätt förutsättningar för sin verksamhet. 
Snabb support ger trygga och nöjda kunder 
Vi vet av erfarenhet vikten av en bra support med snabba responstider som skapar en trygghet hos kunden. Därför har vi högt ställda krav på tydlig återkoppling. Detta visar att vi tar supporten på yttersta allvar. Faktum är att vi löser 80% av våra supportärenden vid den första kontakten med oss.

Erbjudanden till företag

Här är några exempel på vad vi kan erbjuda ditt företag.

Säkra utskrifter

Bas

Fri Support
Ja, 8-17
Skrivare
Ingår, A4
Säkerhet
PIN-kod
Säkra utskrifter

Standard

Fri Support
Ja, 8-17
Skrivare
Ingår, A4/A3 MFP
Säkerhet
PIN-kod/Tag/Bricka
Säkra utskrifter

Premium

Fri Support
Ja, 8-17
Skrivare
Ingår, A3 MFP m matare
Säkerhet
PIN-kod/Tag/Bricka

Kundreferens

Här kan du läsa mer om våra övriga tjänster till skolor och företag.

Missa heller inte att läsa våra nyheter samt att följa oss i sociala medier!