Förvaltningsledare

Stockholm


Nu kan du som brinner för en modern förvaltningsledning jobba på snabbväxande och nyligen börsnoterade Qlosr! Rollen som Förvaltningsledare är en bred roll där du får ansvara över olika områden för att optimera samarbeten internt. I rollen arbetar du operativt såväl som strategiskt och har nära dialog med IT Operations teamet. I arbetsuppgifterna ingår det att jobba proaktivt med effektivitetsmål och förbättringsarbete för att kunna säkerställa att processer och rutiner fungerar optimalt.  

Ditt fokus och ansvar i rollen

- Leda arbetet förvaltningsområdet IT-Operations.
- Ta fram förvaltningsplan och tjänstebeskrivning av objektet.
- Identifiera och hantera återkommande förvaltningsåtaganden I samråd med verksamheten. se till att IT-tjänsterna håller den överenskomna leveransnivån.
- Ta emot, dokumentera, analysera och i samråd med verksamheten.
- Prioritera ändringsförslag, planera, budgetera och följa upp arbete och processer.
- Resursplanera och resurssäkra utifrån de behov som följer av uppsatta mål.
- Säkerställa att förvaltningsobjektet drivs kostnads- och verksamhetseffektivt under hela dess livscykel.
- Säkerställa driftsättningar av ändringar samt ge råd och stöd till beställaren/verksamheten vid förändringar av IT-tjänsterna.
- Upprätta rutiner och dokumentation för IT-tjänster.
- Vara kontaktyta mot olika intressenter, både internt och externt (leverantörer och partners)

Om dig och din bakgrund

Du har minst 3-årig akademisk utbildning inom IT, eller motsvarande bakgrund. Du har erfarenhet av att driva förvaltnings- och förändringsarbete samt erfarenhet av agila arbetssätt. Du får gärna ha utbildning och erfarenhet av t ex SAFe, PM3 eller liknande. Vi tror att du tidigare har arbetat som t ex projektledare, leveransteamledare eller motsvarande inom IT-området. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska. Du är en relationsbyggare och skapar lätt kontakt med båda kollegor och kunder samt ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. I stressade situationer har du förmågan att behålla lugnet och kan fokusera på rätt saker. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll.

Därför vill du jobba hos oss

Qlosr är det “personliga och nära bolaget”. Vi har en fin kultur där teamkänsla och flexibilitet är grunden till vår framgång och tillväxt. Vi är ett snabbrörligt och kundfokuserat bolag med människor som trivs tillsammans och har kul på jobbet. Vi har en hög medarbetar/kundnöjdhet, som vi är väldigt stolta över. Hos oss är det ont om mellanchefer men nära till kollegor. Vi är runt 100 medarbetare och har vårt huvudkontor söder om Stockholm city, vid Telefonplan, med närhet till tunnelbana, pendeltåg och bussar. För våra medarbetare har vi goda förmåner samt ett attraktivt optionsprogram.


Mer om oss

Qlosr är ett snabbväxande företag med lösningar som ligger långt fram i tiden. Vi är ett svenskt företag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mälardalen, som erbjuder smarta och effektiva IT-lösningar till företag och skolor. Vår filosofi är att identifiera och förstå våra kunders verksamhet, behov, situation samt målbild, för att sedan hitta de bästa lösningarna. Vi har cirka 10 000 slutanvändare och mer än 50 000 elever som dagligen använder våra tjänster och plattformar. Vi har en väl viktig värdegrund och företagskultur, vår ambition är att våra medarbetare ska må bra och utvecklas. Därför erbjuder vi en stimulerande arbetsplats där vi skrattar och har roligt tillsammans. Mår vi själva bra, presterar vi bra. Presterar vi bra blir våra kunder nöjda. Nöjda kunder leder till fler nöjda kunder. Det är så vi vill ha det. Välkommen till oss!


Ansökan

I denna process samarbetar Qlosr med House of Skills. Vid frågor och ansökan går det bra att kontakta ansvarig Rekryterare Linda Freij på: linda@houseofskills.se 

Vi går igenom ansökningar löpande, välkommen med din ansökan.

Kontakta oss