Junior Developer

Stockholm 


Vill du arbeta i en teknisk och koordinerande roll med fokus på integration mellan system? Låter det som en spännande utmaning att få vara med i uppbyggnad av ett integrationsteam från grunden? Lockas du av att ta ansvar i ett snabbväxande och entreprenöriellt bolag med närhet till både tekniken och kundaffär? Då kan det här vara en perfekt tjänst för dig!

Din resa hos oss

Här kommer du att få växa in i en roll som innebär att på sikt bli ansvarig för området automatisering och integration hos oss. Du kommer ha en viktig nyckelroll i vår organisation och jobba nära vår IT-support, driftteam och våra förvaltningsledare. Du kommer både att få jobba hands-on med integration/säkerhet och stötta vår tekniska supportavdelning kring viktiga frågor. När du byggt god kunskap om plattformen kommer du även att få agera tekniskt stöd till våra säljare ute hos kund – innebär t ex att både kunna beskriva API-er och integration och förklara hur våra tjänster ser ut för slutkunden. Närmaste åren kommer vi att växa teamet med fler medarbetare och i och med att du är tidigt in i vårt lag, kommer du ha stor inverkan på teamet och vara med och bygga på en spännande resa framåt.

Qlosr är det “personliga och nära bolaget”. Vi är i dagsläget 80 personer och har precis blivit börsintroducerade. Vi sitter på ett fint kontor strax söder om Stockholms city, i Telefonplan. Vi är generösa med marknadsmässiga löner och andra förmånliga villkor, vi erbjuder våra anställda eldrivna förmånsbilar och möjlighet till stor personlig utveckling. Vi är en platt och modern organisation där alla ska trivas och ha kul på jobbet.Om området du kommer jobba med

En stor del i arbetet kommer att vara kring att implementera kunder och arbeta med förändringsarbeten i vår plattform. Vi har en spännande identitetshanteringsplattform som består av kontofederering, provisionering/avprovisionering, autentisering mm. Implementation (konfiguration/anpassning) sker från vår plattform mot kundernas katalogtjänster och mot deras externa system. Du kommer även vara inblandad i automatiserings-/integrationsarbeten i våra olika miljöer där anpassningar/script eller andra lösningar behöver hanteras. Vår tekniska plattform är till 90% Windowsbaserad så det blir mycket powershell men även många andra scriptspråk och verktyg.Vem är du?

Du har en IT-teknisk utbildning i botten och har koll på ett par programmeringsspråk och kan läsa och tyda kod obehindrat. Du gillar att kunna se hur man kan förenkla och förbättra flöden och ser möjligheter till att automatisera och förenkla överallt. Du tycker om att bygga små enkla lösningar med enkla script, som förbättrar vardagen för våra medarbetare och kunder. Som person är du en doer som gillar att ta initiativ och är utåtriktad och serviceminded. Du har inga problem med att be andra om hjälp när det behövs utan ser det som en styrka när man är ett team. Du är nyfiken och lösningsorienterad och är orädd att komma med förslag. Du tar med dig drivet och motivationen och vi ser fram emot att få bidra till din personliga och tekniska utveckling framåt. 


Ansökan

I denna process samarbetar vi med House of Skills. Vid frågor och ansökan går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Linda Freij på linda@houseofskills.se Vi ser fram emot din ansökan och går igenom urvalet löpande.

Kontakta oss