Nätverkstekniker


Söker du ett nytt sammanhang där du får tillämpa dina tekniska specialistkunskaper inom nätverk, påverka och samtidigt ges möjlighet till att utvecklas ytterligare? Qlosr växer och behöver nu förstärka verksamheten med ytterligare en nätverkstekniker som vill göra skillnad.

Qlosr är ett familjärt och framgångsrikt drift- och konsultföretag som erbjuder smarta och moderna IT-lösningar till företag och skolor. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om tjänsten

Som nätverkstekniker kommer du att arbeta med ett brett utbud av teknik för att leverera marknadens bästa nätverkstjänster. Du kommer att spela en central roll i drift och förvaltning av befintliga tjänster samt utveckling och implementation av nya. I rollen har du daglig kontakt och har ett nära samarbete med vår interna konsultorganisation, kunder och leverantörer. Din vardag kommer att innebära både proaktivt och reaktivt arbete där du också deltar i olika typer utvecklingsprojekt och bidrar med din specialistkompetens inom nätverk.

Här får du en stimulerande, omväxlande och spännande vardag tillsammans med ambitiösa och dedikerade kollegor. Qlosr som bolag kännetecknas av korta beslutsvägar och som erbjuder sina anställda goda möjligheter till kompetensutveckling och certifieringsgrundande utbildningar.

Tjänsten är placerad i Qloser:s Stockholmskontor vid Telefonplan strax söder om Stockholms City.

Är det här du?

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har års erfarenhet av nätverk i komplexa miljöer och att du tidigare arbetat hos en MSP/Outsourcing bolag. Troligen har du en CCNP: Routing och Switching eller motsvarande kompetens. Meriterande är tidigare erfarenhet av MPLS, BGP brandväggar och wifi. Vidare är CCNP: Wireless, Security, Data Center och/eller att du arbetat produkter från Fortinet Cisco, Allied, Ruckus eller Meraki – meriterande men inte ett krav.

Som person är du van att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du är kvalitetsorienterad, analytisk och samtidig kreativ i ditt arbete. Vidare ser vi gärna att det finns en nyfikenhet och en vilja att lära dig nya tekniska lösningar och arbetssätt. Eftersom rollen innebär löpande kontakt och samverkan med kunder och leverantörer ser vi också att du är kommunikativ och pedagogisk. Goda språkkunskaper i svenska och engelska (i tal och skrift) är ett krav.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Qlosr med Level Recruitment.  Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn 08-120 50 429 eller ansök via Qlosr LinkedIn sida. Urval sker löpande medan intervjuer sker från 3:e augusti och framåt. Välkommen med din ansökan!