Personporträtt – Karl Jönsson

Mitt namn är Karl Jönsson och är 40 år och bor i Solna. Jag är född i Norrköping och uppvuxen i Umeå men flyttade till Stockholm 2005 efter avslutade studier.

I min roll som Projektledare hjälper jag vanligtvis våra kunder förflytta sig till en tjänsteleverans vilket innebär all form av planering, implementation och överlämning till förvaltning. Vi jobbar så klart även med befintliga kunder där vi har större åtaganden som behöver drivas i projektform.

 

Det roligaste med rollen som Projektledare är att förstå IT från ett verksamhetsperspektiv, bygga relationer med våra kunder, vara gapet mellan en verksamhetens behov och IT som vi levererar i form av tjänster. För mig är relationsbyggandet och förändringsresan absolut det som är mest spännande förutom att leda projekten enligt den traditionella triangeln med tid-kostnad-kvalité.

 

Karl Jönsson, Projektledare på Qlosr AB
Karl Jönsson, Projektledare på Qlosr AB

Det bästa med Qlosr är det mindre företagets entreprenörsanda, korta beslutsvägar, en kultur med sköna människor och att vi faktiskt jobbar nära våra kunder. Det är en mix som blir mer och mer sällsynt i dag med allt fler konsolideringar.

Något jag håller nära är så klart familjen. Jag har en sambo och två små killar på fem respektive sex år. Att se dem växa upp och vara en del i deras utveckling är det bästa som finns. Förutom alla aktiviteter med fotbollsträningar, golf, mountainbike cykling i skogen har jag nästan ett löjligt stort fotbolls- och vinintresse. Arsenal är laget jag följer sedan 20 år tillbaka och det går ju så där för oss. Haha

Som nybliven husägare har jag också fått nörda ned mig i allt från gräsmatteskötsel och planteringar till alkyd eller akrylatfärg. Det finns att göra varje dag nästan.


Hur säker är din arbetsplats?

02 februari 2023

Världen blir oroligare och kraven är höga på att verksamheter ska kunna förse sina medarbetare med säkra arbetsplatser, därför har vi lanserat tjänsten "Säkrare arbetsplats".

Åk till toppen