Vår värdegrund och företagskultur

Qlosr har en väl förankrad, realistisk värdegrund och företagskultur. Vår ambition är att våra medarbetare ska må bra och utvecklas. Därför erbjuder vi en stimulerande arbetsplats där vi skrattar och har roligt tillsammans. Mår vi själva bra, presterar vi bra. Presterar vi bra blir våra kunder nöjda. Nöjda kunder leder till fler nöjda kunder. Det är så vi vill ha det. 

Vi arbetar som ett team - tillsammans 

På Qlosr har vi en företagskultur där vi arbetar som ett team. Med ambitionen att utveckla både oss själva och våra kunder. Då kan vi verkligen göra skillnad för kunden.

Vi är även ett socialt engagerat företag som regelbundet donerar till exempelvis Stockholms Stadsmission.  

På Qlosr arbetar vi nära kunden 

Vi arbetar kundnära, lösningsorienterat och med ett proaktivt förhållningssätt. Alltid med kunden i fokus. Vår kundnärhet resulterar i att vi förstår kundens behov, och kan ta fram skräddarsydda lösningar som fungerar.  

Vi mäter kundnöjdhet på samtliga funktioner och hos alla våra medarbetare, med hjälp av frågeställningar för varje ärende och utvärderar de projekt vi genomför. Allt för att vi ska veta att vi är nära våra kunder.

Ingen är undantagen från vårt huvudmål, att arbeta nära kunden, inte ens vår VD. 

Ett tydligt kundlöfte och en stark värdegrund 

Eller som vårt kundlöfte slår fast:

"Vi förstår, utvecklar och skapar positiv skillnad för våra kunder"

Vi vågar dessutom vara proaktiva och närvarande. Då vår organisation är ägarledd kan vi vara snabba, flexibla och engagerade.  

Snabb support ger trygga och nöjda kunder 

Vi vet av erfarenhet vikten av en bra support med snabba responstider som skapar en trygghet hos kunden. Därför har vi högt ställda krav på tydlig återkoppling. Detta visar att vi tar supporten på yttersta allvar.

Faktum är att vi löser 80% av våra supportärenden vid den första kontakten med oss.  

Här kan du läsa mer om våra övriga tjänster till skolor och företag.

Missa heller inte att läsa våra nyheter samt att följa oss i sociala medier!