Personporträtt – Axel Romehed


Kort personlig information om mig:

36åring ifrån Stockholm.

Bor i radhus med min sambo och dotter.

Alla som har små barn förstår då att jag inte direkt har tid med så mycket hobbys, förritiden hade jag datorspel som stort intresse och har alltid gillat teknik och manicker.

Är ingen tekniker men brukar testa mig fram, ibland får någon duktig kollega hjälpa mig när jag inte får till det. Har sedan familjens första dator 1993 alltid meckat lite, fösta gången kommer jag väl ihåg för datorn var nyligen inköpt och när min pappa kom hem så blev han mindre glad när han såg alla komponenter ligga utspridda på matbordet.

Det löste sig och den startade upp till slut och CPUn hade klockats från 70mhz till hela 90mhz.

Ett intresse som jag faktiskt hinner med är matlagning och har nyligen snöat in rätt rejält på grillning efter jag skaffat mig en Kamado grill där jag gärna röker en bringa eller ett par babybackribbs i en lördag.

Utöver IT lösningar kan ni fråga min det mesta om mat.

Beskriv vardagliga arbetsuppgifter:

Här på Qlosr gillar jag mitt jobb som affärsutvecklare, en favorit arbetsuppgift är att förstå våra kunders behov och vad det kommer göra för nytta i verkligheten för att sedan tillsammans internt med rätt resurser göra ett köpbart lösningsförslag. IT som fungerar bra är oftast rätt komplext i bakgrunden. Jag för gärna en dialog om hur ett nätverk ska fungera eller vilken typ av server ett företag eller skola behöver, det jag inte kan på djupet vet jag att våra duktiga tekniker kan hjälpa mig med, Qlosr är teamwork för mig.

Något jag håller nära:

Min dotter är såklart det bästa som finns, utöver det så är min sambo helt ok.

-Kommer hon läsa det här? 🙂