Personporträtt – Baran Demir

Baran Demir

Mitt namn är Baran Demir, jag är 38 år och uppvuxen i Uppsala. På Qlosr arbetar jag som Operations Center Manager.

Jag har tidigare studerat både tekniskt basår och datavetenskapliga programmet vid högskolan i Gävle. 2010 flyttade jag till Stockholm efter studierna för att komma närmare arbetet i Kista där den första anställningen var som tekniker. Största intresset är just nu styrketräning, fitness, bilar, och självklart IT och teknik som alltid legat mig varmt om hjärtat.

Om vi översätter min roll (Operations Center Manager) på Qlosr så betyder det att jag är ansvarig för support, drift och förvaltning, samt onsite. En mycket bred och spännande roll där jag får vara med och påverka, inkludera och skapa delaktighet med alla som arbetar i leveransen. Det bästa med mitt jobb är att jag varje dag får arbeta med att utveckla verksamheten tillsammans med mina medarbetare. Att coacha, utveckla och jobba tillsammans för att skapa entusiastiska medarbetare är verkligen något jag brinner för och på Qlosr är det fantastiskt att det är en så naturlig del av vår värdegrund.

Något jag håller nära är familjen. Jag har tre barn, en äldre dotter på snart 17 år + två små pojkar på ett respektive fyra år och bor tillsammans med frugan som är biomedicinsk analytiker i Kungsängen. Det naturliga för mig i hemmet vad gäller ledarskap och vara en familjefar faller in på att skapa glädje, utveckla, utbilda och uppfostra allt vad gäller relationer (speciellt med de små), men även de uppfostrar, utvecklar och skapar/utformar även mig som person och som ledare som jag lätt kan tillämpa i vardagen på min arbetsplats.