Personporträtt – David Pernäng


I min roll som Business Developer på Qlosr brinner jag för att göra precis det som min titel säger, att utveckla kundens affärsdrivande verksamhet och processer tillsammans med kund för att möta de mål och krav som ställs.

Att bygga och förvalta en relation har alltid varit min största passion.

Kort personlig information om mig:

Vem är jag då?

David Pernäng är en man i sina bästa år, (haha är det iofs alltid) uppväxt i Vallentuna som är en liten förort och som enligt Google Maps ligger ca 3 mil norr om Stockholm.

Ishockey och allmänna andra pojkhyss stod för större delen av min vardag.

Numera bor jag i Norra Djurgårdsstaden tillsammans med min sambo Viktoria och senast jag räknade fick jag det till tre barn som också förgyller vardagen:

  • Daphne och Edward är fantastiska små liv som kom med på köpet
  • Benjamin yngst i skaran, minst lika vild men egentillverkad

När jag inte hjälper mina kunder att utveckla deras verksamhet försöker jag att tillägna familjen så mycket tid som det går med allt vad där tillkommer, och har även sedan två år tillbaka axlat rollen som fotbollstränare i Djurgårdens IF (Pojklaget) vilket är extremt lärorikt, tänk vad barn kan lära oss äldre när det kommer till kommunikation.

Lagar gärna mat länge och helst så ofta som möjligt och anser mig ändå vara rätt okej på det, det är i alla fall inte någon som klagat hittils, HAHA.

Att vara aktiv är en livsstil som jag försöker att anamma så mycket som möjligt då jag anser att det bidrar till ökad livskvalitet och produktivitet.

I mer än 11 år har Thaiboxning varit en stor passion för mig och är en träningsform som passar både kropp och själ.

Kom med på ett pass vettja, så visar jag hur kul det är😊

Vardagliga arbetsuppgifter:

Mina dagar handlar om att skapa ett problemfritt flöde i utvecklingsprocessen från vision, mål, över strategi och verksamhetsutveckling till kravställning och senare införande och utvärdering.

Några uppgifter som tillhör är bland annat framtagande av lösningar, diskussion med tillverkare, relationsbyggande och framtidsplanering.

Något jag håller nära:

Oj, hmm inte så svårt då min familj är helt klart högst upp på listan men kärleken till thaiboxningen är också något som ligger mig varmt om hjärtat.

Ett gott skratt förlänger livet så att ha roligt är ett måste.