Personporträtt – Jenny Cintra

Jenny Cintra

Mitt namn är Jenny Cintra och jag arbetar som PMO Manager på Qlosr. Min roll består av att leda och fördela den projektportfölj vi har på Qlosr och säkerställa att vi bedriver framgångsrika och lönsamma projekt.  Jag är född och uppvuxen i Stockholm, idag bor jag i Tullinge med mina tre barn och en spansk vattenhund.

Jag älskar mitt jobb och en stor del av det är att vi faktiskt gör skillnad dagligen hos våra kunder. När vi tar oss an ett nytt projekt så har vi inte alltid en tydlig målbild. Vi försöker tillsammans skapa en grund och en riktning för att sedan göra den tydlig för våra kunder och projektmedlemmar, så att vi alla delar samma bild. Det är en utmaning men också det vi brinner för. Vi startar på ruta ett men succesivt tar vi oss fram till det vi faktiskt vill uppnå – att göra skillnad. Vi vill förenkla för våra kunder och skapa en lättare vardag i deras verksamhet så de kan fokusera på annat och tillsammans kan vi sedan skapa nya förbättringar som leder till nya projekt. Varje projekt vi slutför gör även skillnad hos oss och vi lär oss något nytt varje gång. Vi tar med oss våra erfarenheter inför nya projekt och blir hela tiden lite vassare på det vi gör. Jag måste ofta påminna mig själv om var vår resa började och hur mycket vi har utvecklat vårt PMO – en resa som vi inte klarat av om vi inte jobbat tillsammans i teamet och med ambitionen att göra skillnad.

Något jag håller nära är träningen. Jag lever ett väldigt aktivt liv och en förutsättning för att orka det tempot som krävs med arbete och familj – så utöver jag crossfit. Crossfit är en träningsform där du utför funktionella rörelser med hög intensitet, en väldigt allsidig träningsform som varierar rörlighet, kondition, snabbhet och styrka. Jag älskar att känna att du alltid kan utmana dig mer än vad du tror att du klarar av, att ta ut det där lilla extra. Det är också en glädje och gemenskap i crossfit där vi arbetar mycket som ett lag och där det viktigaste är att ha kul i träningen. Det är något som jag även vill att vi upplever i våra projektteam. Det är trots allt det viktigaste att vi har kul och bygger fram resultat tillsammans som gör att vi har lyckade projekt och nöjda medarbetare!