Project Manager

Stockholm


Är du en erfaren projektledare med erfarenhet av att leda IT-projekt? Har du erfarenhet av transformation och förändringsledning kopplat till IT-infrastruktur? Nu finns en unik chans att kombinera ditt intresse för teknik med dina erfarenheter inom projektledning på snabbväxande och personliga Qlosr! Hos oss får du arbeta med projektledning och kundrelationer i en roll som erbjuder stor variation och möjlighet att påverka

Om rollen:

Just nu är vi inne i ett utvecklings- och förändringsarbete och behöver stärka upp vårt PMO-team med en kollega. Det är ett arbete som innebär spännande utmaningar och möjligheter. I rollen ingår tekniska och strategiska projekt inom primärt IT-infrastrukturområdet där vi planerar och genomför transitions- och transformationsprojekt av varierande tekniska miljöer. Du kommer att ansvara för att ta fram projektplaner, driva och följa upp aktiviteter och rapportera mot styrgrupp.

Exempel på projekt du kommer att genomföra är t ex:
- Flytt av kunders IT-miljö från befintlig leverantör till Qlosrs datacenter eller molnet
- Leverans av komplexa kommunikationslösningar till kompletta arbetsplatstjänster
Förutom att leda och coacha olika projektteam innebär rollen även att hålla koll på tidsbudget, kvalitet på utförande och fakturering.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av att driva infrastruktur-, integrations-, och transformationsprojekt. Du gillar att agera säljande och arbetar gärna proaktivt med att föreslå förbättringar för kund och utvecklingsarbete internt. I slutändan handlar det främst om våra kunder är nöjda och där är du en viktig del i det arbetet. Meriterande är om du är utbildad och har jobbat i någon projektmodell; t ex PPS, Prince II, PMI eller motsvarande. Självklart har du god kännedom om ITIL och gillar att arbeta agilt.


Varför jobba hos oss?

Qlosr är det “personliga och nära bolaget”. Vi har en fin kultur där teamkänsla och flexibilitet är grunden till vår framgång och tillväxt. Vi är ett snabbrörligt och kundfokuserat bolag med människor som trivs tillsammans och har kul på jobbet. Hos oss är det ont om mellanchefer men nära till kollegor. Vi tror på work/life balance och därför får du stor frihet i rollen att styra och forma din egen roll som det passar dig och din familjesituation. Vi är runt 60 medarbetare och har vårt huvudkontor söder om Stockholm city, vid Telefonplan, men finns även i Göteborg, Malmö och Mälardalen. Varmt välkommen till oss! 


Mer om Qlosr

Qlosr är ett snabbväxande företag med lösningar som ligger långt fram i tiden. Vi är ett svenskt företag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mälardalen, som erbjuder smarta och effektiva IT-lösningar till företag och skolor. Vår filosofi är att identifiera och förstå våra kunders verksamhet, behov, situation samt målbild, för att sedan hitta de bästa lösningarna. Vi har cirka 10 000 slutanvändare och mer än 50 000 elever som dagligen använder våra tjänster och plattformar. Vi har en väl viktig värdegrund och företagskultur, vår ambition är att våra medarbetare ska må bra och utvecklas. Därför erbjuder vi en stimulerande arbetsplats där vi skrattar och har roligt tillsammans. Mår vi själva bra, presterar vi bra. Presterar vi bra blir våra kunder nöjda. Nöjda kunder leder till fler nöjda kunder. Det är så vi vill ha det!


Ansökan

I denna process samarbetar Qlosr med House of Skills. Vid frågor och ansökan går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Linda Freij, linda@houseofskills.se

Vi går igenom ansökningar löpande, välkommen med din ansökan.

Kontakta oss