Qlosr förstärker säljteamet med flera nya resurser!


Qlosr är i en spännande tillväxtperiod och behöver förstärka säljavdelningen med flera resurser. Har du en lång erfarenhet av Key Account Management för kunder med omfattande IT och infrastrukturtjänster? Eller är du en driven nykundssäljare som älskar att göra affärer, skapa nya relationer och brinner för högt tempo? Då kommer du att passa helt perfekt i vårt team! Här kommer du att utmanas och utvecklas varje dag med stora möjligheter att påverka både din vardag och framtid.

Om jobbet

I rollen hos oss kommer du att axla ett ansvar som Key Account Manager eller Nykundssäljare. Rollen som KAM innebär ansvar för nyckelkunder med mål att öka försäljningen, lönsamheten och kundnöjdheten. Rollen som Nykundssäljare innebär att du arbetar aktivt enligt definierad prospektlista för att signera nya kundavtal som du sedan ansvarar för och utvecklas tillsammans med.

Exempel på ditt ansvar och dina arbetsuppgifter:

 KAM

·      Ansvar för nyckelkunder, ekonomi, försäljning och strategi

·      Äga, driva och säkerställa att budget nås

·      Ansvar för dedikerade kundteam som består av andra resurser från bolaget som, TAM, Tekniker och Projektledare

Nykundssäljare

 ·     Ansvar för bearbetning och bokning av nya kunder genom definierad prospektlista

·      Äga, driva och säkerställa att budget nås

·      Del i kundteam på utvalda prospekt som består av andra resurser från bolaget som, TAM, Tekniker och Projektledare

Vem är du?

Du har god kunskap inom IT och försäljning av IT-tjänster och gärna ett par års erfarenhet i liknande roll. Troligtvis har du erfarenhet av att jobba hos någon av våra kollegor i branschen eller inom Telecom, Dokumenthantering eller hos IT distributör.

Du har jobbat i en säljorganisation tidigare där du haft mål och budget att prestera mot. Du har ett strukturerat arbetssätt och värnar om tydlig kommunikation. Du är en pragmatisk doer som gillar när det händer mycket.

Du är duktig på att kommunicera med alla sorts människor och har en fallenhet för att bygga goda och långsiktiga relationer.

För denna roll behöver du ha goda språkkunskaper i svenska och engelska (i tal och skrift).

B-körkort är en stor fördel.

Därför vill du jobba hos oss!

Qlosr är det “personliga och nära bolaget”. Vi har en fin kultur där teamkänsla och flexibilitet är grunden till vår framgång och tillväxt. Vi är ett snabbrörligt och kundfokuserat bolag med människor som trivs tillsammans och har kul på jobbet, vi har en hög medarbetar/kundnöjdhet, som vi är väldigt stolta över. Hos oss är det ont om mellanchefer men nära till kollegor. Vi värnar om personlig utveckling och möjligheten att påverka sin egen vardag och framtid.

Vi är runt 60 medarbetare och har vårt huvudkontor söder om Stockholm city, vid Telefonplan, med närhet till tunnelbana, pendeltåg och bussar.

Ansökan

Maila din ansökan till Gustav Tjernström som är Head of Sales.

Om företaget

Qlosr är ett snabbväxande företag med lösningar som ligger långt fram i tiden.

Vi är ett svenskt företag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mälardalen, som erbjuder smarta och effektiva IT-lösningar till företag och skolor. Vår filosofi är att identifiera och förstå våra kunders verksamhet, behov, situation samt målbild, för att sedan hitta de bästa lösningarna. Vi har cirka 10 000 slutanvändare och mer än 50 000 elever som dagligen använder våra tjänster och plattformar. Vi har en väl viktig värdegrund och företagskultur, vår ambition är att våra medarbetare ska må bra och utvecklas. Därför erbjuder vi en stimulerande arbetsplats där vi skrattar och har roligt tillsammans. Mår vi själva bra, presterar vi bra. Presterar vi bra blir våra kunder nöjda. Nöjda kunder leder till fler nöjda kunder. Det är så vi vill ha det. Välkommen till oss!