Senior Windows Administrator 
- med kundansvar 

Stockholm 


Nu kan du som brinner för en modern IT-drift jobba på snabbväxande och nyligen börsnoterade Qlosr! I rollen kommer du att leda, säkerställa och sätta upp en modern IT-driftstruktur hos våra kunder och guida dem genom den digitala transformationen. Ett jobb som är både spännande, lärorikt och kul! Dessutom har vi ett optionsprogram för våra medarbetare då vi precis börsintroducerats!

Kort om tjänsten

Du kommer att ingå i ett av våra kundteam och säkerställer att vi arbetar på bästa sätt med våra kunder. Du kommer ha huvudansvaret för att våra kunders IT-infrastruktur ska fungera optimalt inom ramen för avtalet mellan oss och våra kunder. Du som trivs i en varierande, stimulerande och utvecklande roll kommer hitta hem på ett företag som vågar utmana både sig själva och kunderna inom IT-drift.

Du kommer bland annat: 

· Implementera och installera en fungerande infrastruktur för våra nya kunder. (Du är med hela vägen, från ax till limpa)
· Vara involverad i utvecklingsprojekt av befintliga kunders infrastruktur och IT-miljö.
· Utveckla och optimera av systemen samt kringliggande tjänster.
· Bistå våra arkitekter och projektledare med lösningsdesign och planeringshjälp

 

Om dig

Vi arbetar mycket i plattformarna Windows och Google och för just denna roll behöver du kunna: administration, behörighet och infrastrukturdelarna i Googles plattform. Du har förmodligen jobbat flera år med infrastruktur och serverdrift och känner dig nu redo att ta nästa steg och addera leveransansvaret utan att för den delen lämna hands-on teknik. För att lyckas behöver du med enkelhet sätta dig in i nya situationer och tekniska miljöer då kunderna har varierade tekniska plattformar och förutsättningar. Du är målmedveten, initiativtagande och är trygg i dialoger både med kund och leverantörer.


Därför vill du jobba hos Qlosr

Qlosr är det “personliga och nära bolaget”. Vi har en fin kultur där teamkänsla och flexibilitet är grunden till vår framgång och tillväxt. Vi är ett snabbrörligt och kundfokuserat bolag med människor som trivs tillsammans och har kul på jobbet, vi har en hög medarbetar/kundnöjdhet, som vi är väldigt stolta över. Hos oss är det ont om mellanchefer men nära till kollegor. Vi är runt 60 medarbetare och har vårt huvudkontor söder om Stockholm city, vid Telefonplan, med närhet till tunnelbana, pendeltåg och bussar. För våra medarbetare har vi ett optionsprogram som går igång i höst för dig som vill engagera dig ytterligare i företaget.


Ansökan

I denna process samarbetar Qlosr med House of Skills. Vid frågor och ansökan går det bra att kontakta ansvarig Rekryterare Linda Freij på .  Vi ser fram emot din ansökan och går igenom urvalet löpande.


Kontakta oss