Qlosr to Education

Hur sticker din verksamhet ut i mängden? Friskolor har idag en enorm konkurrens och jobbar hårt för att vara elevens första val. En väl fungerande IT-miljö där hantering av identiteter, kopplingar mot system och modern hårdvara är ett grundkrav idag. Vi har lång erfarenhet av att arbeta tillsammans med utbildningsverksamheter och via våra kompetenshöjande nätverk kan vi erbjuda mer än flexibla och driftsäkra IT-lösningar. Vi tror på att utvecklas ihop med våra kunder och vi ser fram emot att bli fler i vårt aktiva nätverk av friskolor där vi letar skalfördelar och erfarenhetsutbyten!

  “Vi förstår, utvecklar och skapar positiv skillnad för våra kunder” 

Under åren har vi hjälpt våra skolkunder med G-suite, Office 365/Teams For Education och många andra lösningar. Vårt mångåriga samarbete med Friskolornas Riksförbund har gett oss en till dimension i vårt erbjudande till Sveriges friskolor. Här har vi kunnat se bredare utmaningar och kunnat ta fram tjänster som Skolidentitet.se där elevers- och pedagogers identiteter kan skickas upp till Skolverket och andra ställen.

Förvaltning

När det gäller förvaltning arbetar vi proaktivt och strategiskt. Vi vill med andra ord inte att vår förvaltning ska vara statisk, utan levande och aktiv. Precis som vi själva vill ha den. Våra tjänster inom detta kallar vi strategiskt partnerskap.

Detta visar att vi tar våra kunder på allvar och erbjuder kundnära tjänster som skapar trygghet och förtroende. Kommunikation, strategi och förvaltning för bästa möjliga kundupplevelse.  

Tät dialog

Vi erbjuder tjänster där leverantören ansvarar för att hålla regelbundna samverkansmöten tillsammans med kunden. Möten där vi följer upp den dagliga driften, men också planerar inför framtiden och eventuella kommande förändringar. Dessa möten hålls på nivåerna strategisk dialog samt förvaltning och planeras så att förvaltnings mötet är genomfört innan vi inleder det strategiska mötet. På så sätt är vi uppdaterade med färsk information som vi sedan diskuterar i den strategiska dialogen.  

Tighta relationer 

Detta arbetssätt skapar en tight relation och en kontinuerlig dialog med våra kunder.

En process som verkligen uppskattas och som leder till att kunden hela tiden får rätt förutsättningar för sin verksamhet.  

Snabb support

Vi vet av erfarenhet vikten av en bra support med snabba responstider som skapar en trygghet hos kunden. Därför har vi högt ställda krav på tydlig återkoppling. Detta visar att vi tar supporten på yttersta allvar. Faktum är att vi löser 80% av våra supportärenden vid den första kontakten med oss.  

Kundreferens

Här kan du läsa mer om våra övriga tjänster till skolor och företag.

Missa heller inte att läsa våra nyheter samt att följa oss i sociala medier!

Mer information

Vill du veta mer om våra tjänster till skola? Då ska du maila till så berättar vi mer.