Digitalt klassrum  

Dagens klassrum är ibland omoderna, med krånglande teknik som stjäl tid för både lärare och elever. I skolan behövs lösningar som gör skoldagen både rolig och smidig. Vi på Qlosr är proffs på att utrusta klassrum med IT-lösningar som är anpassade efter varje kunds behov. Som öppnar dörren till nya digitala arbetssätt. Vi bygger det vi kallar framtidens klassrum. 

“Vi förstår, utvecklar och skapar positiv skillnad för våra kunder”

Vi identifierar dina behov och hittar rätt lösning

Vi börjar med en behovsidentifiering där vi hittar en lösning som passar perfekt för just dina elever och personal.

Sedan presenterar vi en lösning med den teknik som krävs för en lyckad skoldag. 

 

Vi hjälper er att bygga framtidens klassrum

Vi bygger framtidens klassrum, med modern teknik och en väl uttänkt infrastruktur. Vi knyter även ihop tekniken så att den fungerar som det är tänkt. Oavsett om ni använder Mac, PC, iPads eller Chromebooks. Vi visar dessutom hur ditt klassrum kan användas så bra som möjligt. Våra standardpaketeringar är framtagna tillsammans med våra skolkunder och är därmed anpassade efter just de behov som en skola har. Oavsett om behovet är presentationsteknik i en aula för hundratals elever eller interaktiva touchskärmar i klassrum så har vi rätt lösning för er.

Förvaltning som tar kundens önskemål på allvar

När det gäller förvaltning arbetar vi proaktivt och strategiskt.

Vi vill med andra ord inte att vår förvaltning ska vara statisk, utan levande och aktiv. Precis som vi själva vill ha den. Våra tjänster inom detta kallar vi strategiskt partnerskap.

Detta visar att vi tar våra kunder på allvar och erbjuder kundnära tjänster som skapar trygghet och förtroende. Kommunikation, strategi och förvaltning för bästa möjliga kundupplevelse.

Tät dialog och uppföljningar för kundens bästa

Vi erbjuder tjänster där leverantören ansvarar för att hålla regelbundna samverkansmöten tillsammans med kunden. Möten där vi följer upp den dagliga driften, men också planerar inför framtiden och eventuella kommande förändringar. Dessa möten hålls på nivåerna strategisk dialog samt förvaltning och planeras så att förvaltningsmötet är genomfört innan vi inleder det strategiska mötet. På så sätt är vi uppdaterade med färsk information som vi sedan diskuterar i den strategiska dialogen.

Tighta relationer som leder till goda förutsättningar

Vårt arbetssätt skapar en tight relation och en kontinuerlig dialog med våra kunder.

En process som verkligen uppskattas och som leder till att kunden hela tiden får rätt förutsättningar för sin verksamhet.

Snabb support ger trygga och nöjda kunder

Vi vet av erfarenhet vikten av en bra support med snabba responstider som skapar en trygghet hos kunden. Därför har vi högt ställda krav på tydlig återkoppling. Detta visar att vi tar supporten på yttersta allvar. Faktum är att vi löser 80% av våra supportärenden vid den första kontakten med oss.  

Kundreferens

Här kan du läsa mer om våra övriga tjänster till skolor och företag.

Missa heller inte att läsa våra nyheter samt att följa oss i sociala medier!

Mer information

Vill du veta mer om våra tjänster till skola? Då ska du maila till så berättar vi mer.