Technical Project Manager till Qlosr


Placering Stockholm – Telefonplan

Nu finns en unik chans att kombinera ditt intresse för teknik med dina erfarenheter inom projektledning på snabbväxande och personliga Qlosr!
Vi växer med våra kunder och söker nu en ny kollega till vårt PMO team. Hos oss får du arbeta med både teknik, projektledning och kundrelationer i en roll som erbjuder stor variation och möjlighet att påverka.

I rollen kommer du att leda och säkerställa och att våra olika typer av projekt hanteras kvalitativ tillsammans med ditt projektteam och våra kunder. Ett jobb som är både spännande, lärorikt och kul!

Kort om tjänsten

Just nu är vi inne i ett intensivt utvecklings- och förändringsarbete och behöver stärka upp vårt PMO-team med en kollega. Det är ett arbete som ställer höga krav, men som också innebär spännande utmaningar och möjligheter. I rollen ingår tekniska och strategiska projekt där teamet planerar och genomför transitions- och transformationsprojekt av varierande tekniska miljöer. 

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av att driva infrastruktur-, integrations-, och transformationsprojekt. Som Technical Project Manager kommer du att driva flertal projekt parallellt och trivs med att ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du leder och coachar ditt projektteam och säkerställer att projektet har en kvalitativ framdrift. Du ansvarar för att ta fram projektplaner, driva och följa upp aktiviteter och rapportera mot styrgrupp. Vi ser att du har projektets lönsamhet i fokus och lägger stor vikt på uppföljning av tidsbudget, utförande och fakturering. Du agerar säljande och arbetar proaktivt med att föreslå förbättringar för kund och utvecklingsarbete internt. I slutändan handlar det främst om våra kunder är nöjda och där är du en viktig del i det arbetet, vi mäter utfall för samtliga projekt för att säkra en hög kundnöjdhet.

Du kommer att få en utmanande och rolig roll. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och kommer exempelvis innebära:

  • Flytt av kundens IT-miljö från befintlig leverantör till Qlosrs datacenter och molnet
  • Leverera komplexa kommunikationslösningar till kompletta arbetsplatstjänster
  • Fullt ansvar från projektkalkyl till avveckling
  • Ägare av projektmöten, styrgruppsmöten, koordinering och uppföljning
  • Delaktig i kundteamsarbete


Om dig
Du har förmodligen arbetat flera år med större infrastrukturprojekt. Du har struktur ut i fingertopparna. Du är kommunikativ och kan anpassa budskap till mottagare. I relationen mot kunder är du både konsultativ och relationsbyggande samt är tydlig i din kommunikation.  Du är en lagspelare som förstår vikten av allas insats samt laget före jaget.

För att lyckas behöver du med enkelhet sätta dig in i nya situationer och tekniska miljöer då kunderna har varierade tekniska plattformar och förutsättningar. Du trivs i en föränderlig miljö där du får vara mer och påverka.

Du är målmedveten, initiativtagande och är trygg i lösningsfokuserade dialoger både med kund, leverantör och intressenter. En vilja att hela tiden vilja lära sig mer är något som verkligen utmärker dig.

Vi vill att du har erfarenhet inom:

  • Teknisk bakgrund gärna med erfarenhet av större infrastrukturprojekt
  • Arbete utefter någon av de mer kända projektmodellerna på marknaden, såsom PPS, Prince2, PMI eller motsvarande
  • Ledarskapserfarenhet och vana att coacha
  • God kännedom om ITIL

Därför vill du jobba hos oss!
Qlosr är det “personliga och nära bolaget”. Vi har en fin kultur där teamkänsla och flexibilitet är grunden till vår framgång och tillväxt. Vi är ett snabbrörligt och kundfokuserat bolag med människor som trivs tillsammans och har kul på jobbet, vi har en hög medarbetar/kundnöjdhet, som vi är väldigt stolta över. Hos oss är det ont om mellanchefer men nära till kollegor.


Vi är 60 medarbetare med kontor i Stockholm (Telefonplan), Södertälje, Malmö och Göteborg.

Ansökan
Vid frågor och ansökan går det bra att kontakta PMO Manager Jenny Cintra på 070-597 13 82 .

Vi ser fram emot din ansökan och går igenom urvalet löpande.

Mer om oss
Qlosr är ett snabbväxande företag med lösningar som ligger långt fram i tiden.
Vi är ett svenskt företag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mälardalen, som erbjuder smarta och effektiva IT-lösningar till företag och skolor. Vår filosofi är att identifiera och förstå våra kunders verksamhet, behov, situation samt målbild, för att sedan hitta de bästa lösningarna. Vi har cirka 10 000 slutanvändare och mer än 50 000 elever som dagligen använder våra tjänster och plattformar. Vi har en väl viktig värdegrund och företagskultur, vår ambition är att våra medarbetare ska må bra och utvecklas. Därför erbjuder vi en stimulerande arbetsplats där vi skrattar och har roligt tillsammans. Mår vi själva bra, presterar vi bra. Presterar vi bra blir våra kunder nöjda. Nöjda kunder leder till fler nöjda kunder. Det är så vi vill ha det. Välkommen till oss!