Technical Specialist

Malmö


Nu kan du som brinner för en modern IT-drift och har din tyngdpunkt inom Windowsplattformen jobba som Technical Specialist på snabbväxande och personliga Qlosr! I rollen kommer du att leda, säkerställa och sätta upp en modern IT-driftstruktur hos våra kunder och guida dem genom den digitala transformationen. Ett jobb som är både spännande, lärorikt och kul!

Om rollen

Som Technical Specialist har du en varierande vardag. Du kommer att ingå i tekniska projekt eller uppdrag som deltagare eller huvudresurs där vi tillsammans lyfter in och utvecklar kundens IT-infrastruktur. I din roll kan du agera allt från rådgivande till att vara utförande resurs. När projekt och uppdragen är genomförda lämnas de över till drift och förvaltning där dina kollegor tar över löpande ansvaret för att lösningen är optimerad och fungerar som det är tänkt.

Du kommer bland annat:

· Implementera och installera en fungerande infrastruktur hos våra nya och befintliga kunder. Du är med hela vägen, från ax till limpa.

· Ansvara för den tilltänkta lösningen implementeras efter ”best practice-principer" och i enligthet med den design som godkänts.

· Vara involverad i implementationsprojekt, förvaltning och vidareutveckling.

· Utveckla och optimera systemen samt kringliggande tjänster.

· Bistå våra arkitekter och säljare med lösningsdesign. 

· Koordinera och säkerställa korrekt dokumentation, instruktioner internt och externt mot kunden för att leverera god servicekvalitet.

Som person är du lugn, metodisk och pedagogisk. Du är lyhörd, samarbetsvillig och trivs med att arbeta i team. Att arbeta serviceinriktat är naturligt för dig och du är van vid att ha direktkontakt med användare. Du är van att ta initiativ samt är självgående, drivs av en hög ansvarskänsla och utför dina arbetsuppgifter med engagemang och professionalism. 


För att trivas i rollen tror vi du har: 

Du har förmodligen jobbat flera år med infrastruktur och serverdrift och känner dig nu redo att ta nästa steg och addera leveransansvaret utan att för den delen lämna hands on tekniken. För att lyckas behöver du med enkelhet sätta dig in i nya situationer och tekniska miljöer då kunderna har varierade tekniska plattformar och förutsättningar. Du är målmedveten, initiativtagande och är trygg i lösningsfokuserade dialoger både med kund och interna intressenter. En vilja att hela tiden vilja lära sig mer är något som verkligen utmärker dig. Vår plattform består till 95% av Windows-relaterade tjänster så det är bra om du har tidigare erfarenhet av Windows-server, Active Directory, ADFS, Microsoft och Office 365 samt Azure. 


Om oss

Qlosr är ett snabbväxande företag med lösningar som ligger långt fram i tiden. Vi är ett svenskt företag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mälardalen, som erbjuder smarta och effektiva IT-lösningar till företag och skolor. Vår filosofi är att identifiera och förstå våra kunders verksamhet, behov, situation samt målbild, för att sedan hitta de bästa lösningarna. Vi har cirka 10 000 slutanvändare och mer än 50 000 elever som dagligen använder våra tjänster och plattformar. Vi har en väl viktig värdegrund och företagskultur, vår ambition är att våra medarbetare ska må bra och utvecklas. Därför erbjuder vi en stimulerande arbetsplats där vi skrattar och har roligt tillsammans. Mår vi själva bra, presterar vi bra. Presterar vi bra blir våra kunder nöjda. Nöjda kunder leder till fler nöjda kunder. Det är så vi vill ha det. Välkommen till oss!  


Ansökan

I denna rekryteringsprocess mailar du ditt CV och personliga brev till , vi ser fram emot din ansökan!Kontakta oss