Om Qlosr
 

Qlosr är ett Svenskt företag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mälardalen, som erbjuder smarta och effektiva IT-lösningar till företag och skolor. Vår filosofi är att identifiera och förstå våra kunders verksamhet, behov, situation samt målbild. För att sedan hitta den bästa lösningen till dig som kund. Oavsett om det handlar om digitala klassrum, IT-arbetsplatser, nätverk eller serverdrift.
 
“Vi förstår, utvecklar och skapar positiv skillnad för våra kunder” 

Qlosr skapar förutsättningar för digitala och moderna arbetssätt 

Tekniken har tagit kvantsprång de senaste åren och på Qlosr är vi måna om att identifiera och sedan erbjuda de lösningar som våra kunder behöver. Oavsett om det gäller företagskunder eller kunder inom skolväsendet.

Vi arbetar med kända leverantörer som till exempel Microsoft, Google, HP, Fortinet, PhenixID, Cisco mfl. för att hitta lösningar för kundens behov. 

På Qlosr tycker vi om långsiktiga kundrelationer 

Vi gillar att arbeta nära kunden. Faktum är att vi trivs bäst när vi får bygga långsiktiga kundrelationer.

Nöjda kunder ger flera nöjda kunder. Så enkelt är det!

Därför har vi cirka 10 000 slutanvändare och mer än 50 000 elever som dagligen använder våra tjänster och plattformar. 

IT-stöd till skolor - Qlosr to Education 

När det gäller våra tjänster till skolor erbjuder vi moderna IT-lösningar som sätter lärandet i fokus. Vi hjälper er med skolidentitet, kopplar upp er mot Skolfederationen samt tillhandahåller datorer, surfplattor och annan teknik oavsett plattform. Med andra ord, vi har det du och dina elever behöver för att prestera så bra som möjligt. Lägg där till en snabb personlig support. 

IT-stöd till företag - Qlosr to Business

Qlosr jobbar även tight och kundnära mot företag. Både med traditionella server- och nätverkstjänster, men också med förstklassiga IT-arbetsplatser, mötesrum och mycket annat.

Vi ger dig och dina medarbetare de verktyg som gör arbetsdagen smidigare. 

Förvaltning som tar kundens önskemål på allvar 

När det gäller förvaltning arbetar vi proaktivt och strategiskt.

Vi vill med andra ord inte att vår förvaltning ska vara statisk, utan levande och aktiv. Precis som vi själva vill ha den.

Våra tjänster inom det vi även kallar strategiskt partnerskap och samverkan visar att vi tar våra kunder på allvar och erbjuder kundnära tjänster som skapar trygghet och förtroende.

Kommunikation, strategi och förvaltning för bästa möjliga kundupplevelse.  

Tät dialog och uppföljningar för kundens bästa 

Vi erbjuder tjänster där leverantören ansvarar för att hålla regelbundna samverkansmöten tillsammans med kunden. Möten där vi följer upp den dagliga driften, men också planerar inför framtiden och eventuella kommande förändringar.

Dessa möten hålls på nivåerna strategisk dialog samt förvaltning och planeras så att förvaltningsmötet är genomfört innan vi inleder det strategiska mötet.

På så sätt är vi uppdaterade med färsk information som vi sedan diskuterar i den strategiska dialogen. 

Tighta relationer som leder till goda förutsättningar 

Vårt arbetssätt skapar en tight relation och en kontinuerlig dialog med våra kunder.

En process som verkligen uppskattas och som leder till att kunden hela tiden får rätt förutsättningar för sin verksamhet. 

Snabb support ger trygga och nöjda kunder 

Vi vet av erfarenhet vikten av en bra support med snabba responstider som skapar en trygghet hos kunden. Därför har vi högt ställda krav på tydlig återkoppling. Detta visar att vi tar supporten på yttersta allvar. Faktum är att vi löser 80% av våra supportärenden vid den första kontakten med oss.

Qlosr är certifierade inom kvalitet, miljö arbetsmiljö och Informationssäkerhet enligt följande
Se vårt ISO/IEC 27001:2013 certifikat här »
Se vårt ISO 9001, 14001, 45001 certifikat här »

Här kan du läsa mer om våra övriga tjänster till skolor och företag.

Missa heller inte att läsa våra nyheter samt att följa oss i sociala medier!