Qlosr certifierade för andra året i rad inom Great Place to Work

På Qlosr inkluderar vi Great Place To Work-metoden som en del av vårt hållbarhetsarbete kring social hållbarhet. Det ger våra intressenter möjlighet att få en känsla för hur vi som arbetsgivare, leverantör och kund behandlar våra medarbetare och hur vi är som god arbetsplats. Vi på Qlosr är därför mycket stolta att för andra året i rad blivit certifierade som ett Great Place to Work!
 
"Koncernens övergripande strategi vilar på en tes där Entusiastiska* medarbetare, skapar Entusiastiska* kunder som i sin tur leder till lönsam utveckling. Av det skälet mäter vi återkommande och strukturerat de tre övergripande målen. Eftersom allt börjar med Entusiastiska medarbetare är det extra roligt att vi nu för andra året i rad är en certifierade Great Place to Work arbetsplats både som koncern och alla ingående enheter. Tack till alla medarbetare på Qlosr - tillsammans är vi framgångsrika!" - Jonas Norberg, CEO Qlosr Group. 

*)Med Entusiastiska medarbetare och kunder menar vi att man är mer än nöjd och kan tänka sig att rekommendera Qlosr som arbetsplats och leverantör.

Qlosr certifierade för andra året i rad inom Great Place to Work

Qlosr ❤ Stockholms Stadsmission

24 januari 2024

Vi på Qlosr är stolta över att meddela att vi även detta år har beslutat att stödja Stockholms Stadsmission, en organisation som arbetar för att göra skillnad för människor i utsatta situationer.

Åk till toppen