10 anledningar till att köpa nätverk som tjänst

I dagens samhälle är vi beroende av välfungerande nätverk på både arbetsplatsen och i hemmet. Utan ett fungerande nätverk riskerar din verksamhet att stanna och med den ökade digitaliseringen ställs dessutom höga krav på stabil och snabb åtkomst till nätverksresurser. På Qlosr har vi svaren på hur din verksamhet får en hållbar digital infrastruktur.

10 anledningar till att köpa nätverk som tjänst

Här är 10 anledningar till att välja Nätverk som tjänst från Qlosr:

  1. Tjänsten möjliggör skalbarhet där kapaciteten går att minska eller öka när verksamheten förändras och där ni lämnar hantering av tekniska detaljer till oss på Qlosr.

  2. Nätverket är alltid tillgängligt och driftsäkert. Med en bra täckning och hög hastighet på nätverket dygnet runt kan du och dina medarbetare fokusera på er kärnverksamhet.

  3. Flexibilitet i tjänsten gör att det snabbt och enkelt går att göra förändringar i nätverket, när behov finns, utan att påverka andra delar av er verksamhet.

  4. Ni får ett säkert nätverk som är skyddat mot hot som hackning, virus, spam och obehörig åtkomst så alla anställda kan arbeta tryggt.

  5. Verksamheten får möjlighet till kostnadsbesparingar då ni inte behöver köpa, installera och underhålla nätverket. Skalbarheten i tjänsten gör dessutom att ni endast betalar för det ni använder.

  6. Ni slipper oroa er för komplex nätverkshantering eftersom det sköts av oss på Qlosr, ni får tillgång till expertis och erfarenhet inom nätverk.

  7. Qlosr hanterar automatiska uppdateringar och support så nätverket alltid är driftsäkert. Ni får dessutom tillgång till en personlig och anpassad service via Qlosr Support när det finns behov.

  8. Skulle nätverket behöva stängas ned säkerställer vi att det är säkert återställt vid nedstängning så verksamheten kan fortsätta så snabbt som möjligt.

  9. Nätverket blir är en centraliserad lösning, vilket gör det enkelt att förstå och förvalta.

  10. Verksamheten behöver inte oroa sig över komplexa nätverksinstallationer då de hanteras av oss på Qlosr.

Qlosr ❤ Stockholms Stadsmission

24 januari 2024

Vi på Qlosr är stolta över att meddela att vi även detta år har beslutat att stödja Stockholms Stadsmission, en organisation som arbetar för att göra skillnad för människor i utsatta situationer.

Åk till toppen