7 anledningar till att köpa företagets arbetsdatorer som tjänst

Vikten av en fungerande dator har satt press på dagens arbetsplatser. 
Aspekter som att få kontroll på hur stor kostnad vi har kopplat till hårdvaran, hur våra användare får hjälp när datorn inte fungerar och hur vi på ett miljövänligt sätt kan hantera våra klienter är viktiga delar i valet av arbetsmiljö. Det här har Qlosr lösningen på.

7 anledningar till att köpa företagets arbetsdatorer som tjänst

På Qlosr erbjuder vi Arbetsplats som tjänst, vilket är en prenumerationslösning för ditt företags arbetsplats och innebär en helhetslösning för en fungerande och effektiv digital arbetsmiljö.

Här är 7 anledningar till att välja Arbetsplats som tjänst från oss:

 1. Flexibilitet i tjänsten - minska eller öka antal vid behov
  Genom att anpassa IT-miljön efter just din verksamhet, betalar ni enbart för den mjuk- och hårdvara som är relevant för behovet just nu och minskar eller ökar när behovet förändras.

 2. Kostnadskontroll
  Eftersom vi på Qlosr finns med vid både förvaltning och support av IT-miljön, innebär tjänsten inga oväntade kostnader. 

 3. Support till användare
  Användarna får en kontaktväg för sina supportärenden och hanteringen behöver inte gå via någon IT-kontakt på ditt företag.

 4. Förkonfigurerade datorer vid leverans
  När datorn landar hos företagets användare är era förvalda programvaror och applikationer redan installerade, så enheten är redo att användas på en gång. 

 5. Självbetjäning av applikationer
  Verksamheten väljer vilka applikationer som ska finnas och användarna hämtar dem enkelt i en självbetjäningsportal helt på egen hand. 

 6. Livcykelhantering
  Förutom att vi levererar användarnas nya arbetsplats utan emballage för att minska klimatavtrycket så säkerställer vi att förbrukad hårdvara från din verksamhet tas tillvara på och ges ett andra liv. 

 7. Säkrad klient
  Genom att Qlosr tar hand om förbrukade klienter säkerställer vårt konfigurationscenter att klienterna plockas ut, städas och raderas på ett säkert och spårbart sätt, utan att riskera att uppgifterna från din verksamhet sprids.

Qlosr ❤ Stockholms Stadsmission

24 januari 2024

Vi på Qlosr är stolta över att meddela att vi även detta år har beslutat att stödja Stockholms Stadsmission, en organisation som arbetar för att göra skillnad för människor i utsatta situationer.

Åk till toppen