Hur säker är din arbetsplats?

Världen blir oroligare och kraven är höga på att dagens verksamheter ska kunna förse sina medarbetare med säkra arbetsplatser, därför har Qlosr valt att lägga sitt fokus just här och lanserat tjänsten Säkrare arbetsplats.

Hur säker är din arbetsplats?

Enheter och dess användare är de vanligaste attackvektorerna som dagens angripare utnyttjar. Attackerna kan ske på flera sätt, genom reklam och nätfiske men också via skadliga filer eller webbplatser som användaren besöker.

Med Säkrare arbetsplats skyddas enheter från attacker i realtid oavsett plats och tid genom den bästa tekniken. Dessutom upptäcks sårbarheter, felkonfigurationer och risker direkt, som vidare analyseras och åtgärdas.

Att effektivt identifiera, bedöma och åtgärda svagheter i enheter och program är avgörande för att minska organisatoriska risker.

Tjänsten Säkrare arbetsplats upptäcker allt från infektion av skadlig programvara (malware), nätfiskekampanjer (phishing) och begränsar åtkomst till olämpliga eller skadliga webbsidor. Lösningen upptäcker även avvikande användarbeteenden och inloggningar flaggas som riskfyllda.

När avvikelser upptäcks kan datorn isoleras, kod blockeras och konton låsas, innan händelsen hinner eskalera till en omfattande incident.


Qlosr ❤ Stockholms Stadsmission

24 januari 2024

Vi på Qlosr är stolta över att meddela att vi även detta år har beslutat att stödja Stockholms Stadsmission, en organisation som arbetar för att göra skillnad för människor i utsatta situationer.

Åk till toppen