Intervju med Sandra - Projektledare på Qlosr

Det finns väldigt många personer på Qlosr som arbetar dagligen med Arbetsplats som tjänst på ett eller annat sätt. Vår projektledarkollega Sandra Johnsson Elm involveras då tjänsten ska levereras. 

Hej Sandra, vad arbetar du med på Qlosr?
Jag arbetar som projektledare och har jobbat på Qlosr i åtta år. Jag leder både implementationer av våra tjänster för våra kunder och interna utvecklingsprojekt.

Vad är det som gör att du valt att arbeta med just det du gör? 
Jag är en person som älskar struktur, tydlighet, ordning och reda och det har visat sig passa ganska bra som projektledare. Som projektledare arbetar du alltid tillsammans med ditt team vilket också är en otroligt rolig del av jobbet där du får samarbeta och leverera tillsammans med dina kollegor och våra kunder.

Som projektledare på Qlosr innebär det säkerligen att du leder en hel del leveranser av Arbetsplats som tjänst till våra kunder, hur brukar det se ut?
Absolut, implementation av arbetsplats är dessutom ett av mina favoritprojekt att driva. Du får tillsammans med kunden sätta ett standardinnehåll på klienterna utifrån workshops och sen säkerställa att arbetsplatserna kommer ut enligt önskemål tillsammans med detaljerade utrullningsplaner. Väldigt tydliga projekt och en tjänst som skapar mycket mervärde för våra kunder.

Vilka skulle du säga är de tre största fördelarna att som kund välja Arbetsplats som tjänst från Qlosr?
Förutom aspekten att vi kan leverera grymma implementationsprojekt, hehe, så skulle jag säga kostnadskontrollen det skapar för kunden, hållbarhetstänket där vi säkerställer livscykelhantering av gamla klienter och möjligheten för slutanvändarna att använda Qlosr support. 

Sen undrar vi såklart vem Sandra är som person?
Jag lever just nu det glada småbarnslivet med min man och två små grabbar, så mycket av min tid går åt till att njuta av den tiden och allt vad det innebär. Privat är jag precis likadan som jag är på jobbet, jag älskar struktur och ordning, vilket kan vara en utmaning i vardagslivet, men det får jag hantera precis som i mina projekt - Utmaningen är inte att du behöver planera om, för det behöver du alltid göra någon gång, utmaningen är hur du hanterar det :). 

Slutligen – vad är det bästa med att arbeta som projektledare på just Qlosr?
Först och främst är det gänget med grymma kollegor som jag får möjlighet att arbeta tillsammans med dagligen. Att vi dessutom växer runtom i landet gör det ännu roligare, fler spännande samarbeten och fler härliga kollegor. 

Sen uppskattar jag även att typen av projekt varierar, samtidigt som du exempelvis driver ett utrullningsprojekt till en kund, kan du arbeta med projekt internt där vi utvecklar våra tjänster och skapar ännu bättre lösningar som vi kan erbjuda. Variationen av projekt kopplat till olika tjänster, olika kunder och olika interna utvecklingsprojekt gör att du hela tiden får möjligheten att ta dig an nya utmaningar och ständigt växer i din roll.


Qlosr ❤ Stockholms Stadsmission

24 januari 2024

Vi på Qlosr är stolta över att meddela att vi även detta år har beslutat att stödja Stockholms Stadsmission, en organisation som arbetar för att göra skillnad för människor i utsatta situationer.

Åk till toppen