ISO 27001 (Informationssäkerhet) certifiering

Qlosr Group AB (publ) meddelar idag att Bolaget har genomfört certifiering inom cyber- och informationssäkerhet enligt ISO 27001:2013.

Certifikatet är utfärdat av certifieringsorganet Scandinavian Business Certification AB . Qlosr Group innehar certifieringar inom Kvalitetsledning ISO 9001, Miljöledning ISO 14001, Arbetsmiljöledning ISO 45001 samt Cyber- och informationssäkerhetsledning ISO 27001. Detta medför att Bolaget nu kan svara på upphandlingar där det finns krav för certifikation inom ISO 27001.

Certifieringen av ISO 27001 är ett steg i Bolagets ökade fokus på paketerade säkerhetstjänster vilket möjliggöra nya affärer med befintliga kunder och en bredare bearbetning av marknaden, främst inom den offentliga sektorn där ISO 27001 ofta ställs som ett krav vid upphandling av nya IT tjänster, säger Jonas Norberg VD Qlosr Group.

Qlosr Group har ett cementerat arbetssätt beträffande kvalitet, miljö, arbetsmiljö och informationssäkerhet vilket skapar kundvärde i form av driftsäkra leveranser, ekonomisk stabilitet och kundnära samarbete.


Qlosr ❤ Stockholms Stadsmission

24 januari 2024

Vi på Qlosr är stolta över att meddela att vi även detta år har beslutat att stödja Stockholms Stadsmission, en organisation som arbetar för att göra skillnad för människor i utsatta situationer.

Åk till toppen