Qlosr satsar i Värmland

Som ett led i den organisatoriska tillväxten fortsätter Qlosr sina satsningar i Värmland. Målet med satsningen är fler nöjda kunder och ökade marknadsandelar. Allan Hallén anställs som VD för att leda tillväxtresan i regionen.

Qlosr satsar i Värmland

Som en del i Värmlands-satsningen har Allan Hallén anställts som VD för att leda tillväxtresan i regionen. Det befintliga kontoret i Kristinehamn kommer att utgöra bas för satsningen och kan innebära fler nya arbetstillfällen över tid och förväntas även ge ökade fördelar för befintliga kunder i regionen, liksom öppna upp möjlighet att hjälpa fler.

  • Det är inte första gången som Allan Hallén gör en liknande tillväxtresa. Allan har varit VD för två tidigare gasellföretag och varit dotterbolags-VD inom välkända IT-koncerner, med omvittnat starka och positiva resultat. Allan har en stor passion och erfarenhet att jobba med såväl små som stora företag med IT-tjänster, säger Jonas Norberg, koncernchef Qlosr Group

  • Med över 20 års erfarenhet i branschen har jag varit med om ett par fantastiska tillväxtresor där såväl ägare, medarbetare och kunder varit vinnare. Qlosr känns helt rätt på marknaden med tydlig kundnärhet och stort tjänsteerbjudande, säger Allan Hallén, VD Qlosr Värmland

 
Allan Hallén, VD Qlosr Värmland.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Jonas Norberg, Group CEO, Qlosr Group AB (publ)
+46(0)70-9794644
jonas.norberg@qlosr.se

 


Qlosr ❤ Stockholms Stadsmission

24 januari 2024

Vi på Qlosr är stolta över att meddela att vi även detta år har beslutat att stödja Stockholms Stadsmission, en organisation som arbetar för att göra skillnad för människor i utsatta situationer.

Åk till toppen